Увага! Робота магазинів під час воєнних дій в Україні
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик
Про магазин

Еколайн - провідний оператор на ринку заготівлі брухту свинцю, свинцево - містких відходів і відпрацьованих акумуляторних батарей (з електролітом і без електроліту). Ми маємо в своєму розпорядженні всі необхідні ліцензії для проведення операцій в сфері заготівлі, транспортування для подальшої утилізації небезпечних відходів. У роботі зі своїми клієнтами наша компанія створює оптимальні умови для побудови успішного, довгострокового і взаємовигідного співробітництва.

 

Також ми є офіційним дистриб'ютором акумуляторних батарей для авто торгівельних марок VIKING, START ECO, AUTOJET в Україні одного із провідних виробників «Мегатекс». Мережа власних сервісних центрів дозволяє здійснювати комплексну технічну підтримку акумуляторних батарей, як у період гарантії, так і після завершення гарантійного терміну.

 

                                                                                         

Переваги компанії

Безперебійні поставки продукції точно в термін

 

Авторизовані сервісні центри у всіх областях України, які забезпечують якісне і своєчасне обслуговування і ремонт акумуляторних батарей. 

 

Розвинена філіальна структура (представництва у всіх областях України), що дає нам можливість оперативно реагувати на запити наших клієнтів, навіть з найвіддаленіших куточків нашої країни. 

 

Висококваліфікований персонал, здатний надати якісну консультацію з будь-якого питання, пов'язаного з акумуляторними батареями
Вгору